Hoodia Gordonii extract ervaringen

0
130

Wil je meer weten over Hoodia Gordonii extract? Lees dan snel verder. In dit artikel gaan wij de gezondheidsvoordelen van hoodia gordonii extract.

Hoodia Gordonii extract

Hoodia Gordonii is een vetplant of succulent dat groeit in de Kalahari woestijn in Zuid Afrika. In dat gebied wonen de San, ook wel bosjesmannen genoemd. Zij leven in een omgeving waar het elke dag een strijd is om te overleven vanwege de extreme omstandigheden en temperatuurverschillen. Zo is het overdag ontzettend heet, terwijl het ‘s nachts ijskoud is. Honger is een factor waar zij ook dagelijks mee te maken hebben. Om de honger te onderdrukken, kauwen de San op de stengels van de Hoodia plant. Daarnaast gebruiken zij de Hoodia plant om kleine infecties en Dyspepsie mee te behandelen.

Er zijn verschillende soorten Hoodia planten, maar de plant die specifiek wordt gebruikt om de honger te onderdrukken is Hoodia Gordonii, welke groeit in het zuiden van Afrika. Ondanks het feit dat Hoodia Gordonni lijkt op een cactus, is het eigenlijk een vetplant.

Hoodia Gordonii extract onderzoek

Het was waarschijnlijk de honger dat de bosjesmannen ertoe dreven om van deze plant te eten, ondanks het cactusachtige uiterlijk van de plant. Maar al gauw ontdekten zij dat deze plant hielp bij het onderdrukken van honger. Hierdoor waren zij in staat om beter op zoek te gaan naar goed voedsel. Hoodia Gordonii extract zou ook helpen bij het onderdrukken van dorst, wat uiteraard erg belangrijk is als je in een woestijn woont.

Tijdens een antopologische expeditie naar het Kalahari woestijn in 1937, ontdekte een Europese onderzoeker dat het onderwerp van zijn studie, de bosjesmannen, Hoodia Gordonni gebruikten om de eetlust te remmen. Pas enkele tientallen jaren later bleek uit onderzoek dat Hoodia Gordonii ook kan helpen bij het effectief verliezen van gewicht. Experimenten op dieren resulteerden in een positief resultaat, en verdere testen leidde tot de isolatie van het ingredient P57. In eerste instantie werd altijd gedacht dat Hoodia werd afgebroken door het metabolism van het lichaam. Maar later ontdekte men dat Hoodia terecht komt in de bloedstroom, en daarmee in interactive staat met de hersenen.

Hoodia Gordonii en afvallen

Ondanks het feit dat de effecten van Hoodia Gordonii op gewichtsverlies een eetlust nog niet zijn onderworpen aan wetenschappelijk onderzoek, worden de kwaliteiten van deze plant doorlopend onderzocht en getest. Zo bleek uit een experiment met ratten, dat ratten die Hoodia kregen minder aten dan ratten die het niet kregen toegediend.

Het wordt aangenomen dat het ingrediënt P57 een effect heeft op de Adenosinetrifosfaat of ATP, waardoor ere en eetlustremmend effect optreedt. Het verminderen van de eetlust is een belangrijke aspect bij het diëten, en dieet goeroe’s geloven dat Hoodia Gordonni capsules kunnen helpen bij verantwoord afvallen. Informele onderzoeken waarbij mensen met overgewicht een Hoodia supplement kregen hebben uitgewezen dat zij inderdaad minder aten dan de controlegroep die een placebo ontvingen.

Unique Hoodia

Ben je op zoek naar een hoogwaardige Hoodia Gordonii supplement? Probeer dan Unique Hoodia, dat maar liefst 1485 mg pure Hoodia Gordonii bevat! Unique Hoodia is de meest pure en sterke Hoodia supplement dat verkrijgbaar is op de markt. Let op: Unique Hoodia bevat PURE Hoodia en geen EXTRACT van Hoodia! Bovendien bevat het geen vulmiddelen of andere toevoegingen.

hoodia gordonii extract ervaringen

KLIK HIER OM NAAR DE WEBSITE VAN UNIQUE HOODIA TE GAAN