Ashwagandha De Tuinen review

0
2340
ashwagandha de tuinen

Wil jij meer weten over Ashwagandha De Tuinen? Lees dan snel verder. In dit artikel gaan wij in op de vele gezondheidsvoordelen van Ashwagandha.

ashwagandha de tuinenAshwagandha: de Indiase ginseng

Ashwagandha, ofwel Withania sonifera, is een plant dat al meer dan 3000 jaar wordt gebruikt in de traditionele Indiase kruidenheelkunde van de Ayurveda. Ashwagandha wordt daarbij voornamelijk gebruikt als afrodisiacum. Ashwagandha heeft namelijk een libido verhogende werking.

De werking van Ashwagandha lijkt een beetje op die van Panax ginseng. Om die reden wordt Withania somnifera ook wel de Indiase Ginseng genoemd.

garcinia cambogia bestellen

Ashwagandha werking

Ashwagandha wordt door velen gebruikt als voedingssupplement omdat het een positieve invloed kan hebben op de geestelijke welzijn en energiehuishouding. Ashwagandha zou een rustgevende werking hebben, en wordt daarom wel eens aanbevolen om te gebruiken na een burn out of bij een depressie.

Daarnaast zou Ashwagandha een onstekingsremmende werking hebben en een positieve invloed hebben op het libido.

Ashwagandha bijwerkingen

Kan het gebruik van Ashwagandha ook bijwerkingen veroorzaken? Het gebruik van Ashwagandha zou verslavend kunnen werken. Daarnaast wordt het afgeraden om Ashwagandha te gebruiken als je borstvoeding geeft, bij zwangerschap of als je onder behandeling van een arts staat.

Ashwagandha De Tuinen

Ben je op zoek naar een goede Ashwagandha supplement? Dan zou je Ashwagandha De Tuinen kunnen proberen. 1 tablet Ashwagandha De Tuinen bevat 300mg Ashwagandha extract (Withania somnifera).

Ahwagandha kun je eenvoudig bestellen bij de webshop van De Tuinen.

Klik hier om Ashwagandha De Tuinen te bestellen

ashwagandha de tuinen