Forskolin effectief bij afvallen

0
836
forskolin

Onlangs hebben Amerikaanse wetenschappers bevestigd dat Forskolin helpt bij afvallen. De populaire TV dokter Dr. Oz gaf daarom ruime aandacht aan Forskolin extract tijdens een uitzending van de show.

Forskolin en Dr. Oz

Forskolin is een plantje dat komt van de munt en lavendel familie. Dr. Oz noemde Forskolin een wonderplant dat helpt bij afvallen. Fitness Expert Lisa Lynn was eveneens aanwezig tijdens de show. Zij vertelde dat zij al haar clienten Forskolin gaf omdat het helpt bij het versnellen van je metabolisme. Zij adviseerde 125mg Forskolin te nemen bij het ontbijt. Forskolin is volgens Lisa vrij online verkijgbaar, maar zij gaf wel aan een Forskolin supplement te nemen van goede kwaliteit. De goedkopere supplementen werken namelijk minder goed: “You get what you pay for”.

Lisa Lynn gaf ook aan dat het uiteraard geen wonderpil is. Je moet er zelf ook wat voor doen. Je moet gezonder eten en iets meer bewegen. Je hoeft echt geen zware fitness programma’s te volgen, maar je zou bijvoorbeeld elke avond een wandeling kunnen maken. Dat zou al genoeg zijn om het Forskolin supplement zijn werk te laten doen.

Bekijk hieronder de TV uitzending van Dr. Oz over Forskolin.

Forskolin Slim

De grote vraag is natuurlijke welke Forskolin supplement je het beste kunt kopen. Om er zeker van te zijn dat je Forskolin supplement “Dr. Oz-proof” is, moet je er op letten dat het supplement minimal 125 mg Forskolin bevat. Na wat online onderzoek vonden wij Forskolin Slim.

forskolin slim

Zoals de naam van het supplement al suggereert, bevat het 350mg per capsule. Je neemt hiervan twee capsules per dag.

Forskolin Slim is verkrijgbaar bij BekendvanPc.nl. Waarom Forskolin kopen bij BekendvanPc.nl? Je producten worden altijd snel geleverd, en ze hebben momenteel ook een actie: als je twee potjes bestelt, krijg je er 1 geheel gratis!

 

Klik hier om Forskolin Slim te bestellen!