Natuurlijke middelen tegen psoriasis

0
422
natuurlijke middelen tegen psoriasis

natuurlijke middelen tegen psoriasis

Ben je op zoek naar natuurlijke middelen tegen psoriasis? Psoriasis is een huidaandoening waar veel mensen last van hebben en kan overal op het lichaam voorkomen. De symptomen van psoriasis zijn onder meer roodheid en irritatie van de huid. Psoriasis heeft meerdere oorzaken, waaronder stress, infecties, blootstelling van de huid aan de zon (teveel of te weinig), alcohol, droge huid en bepaalde voorgeschreven medicijnen. In dit artikel bespreken wij enkele natuurlijke middelen tegen psoriasis.

Natuurlijke middelen tegen psoriasis

Appelazijn

Appelazijn wordt al jarenlang gebruikt om bepaalde ziektes te behandelen, waaronder ook  een groot aantal huidaandoeningen. Appelazijn heeft een desinfecterende werking en kalmeert de huid. Voor de uitwendige behandeling van psoriasis mix je appelazijn met wat water in een kommetje. Vervolgens dip je een wattenschijf in het mengsel en knijp je het uit. Wrijf vervolgens de wattenschijf op de aangedane huid.

Honing

Honey is een uitstekende anti bacteriele en antiseptische behandeling voor je huid met psoriasis. Honing bevat voedingsstoffen die je huid herstellen. Honing bevat ook antioxidanten die huidveroudering tegen gaan. Daarnaast hydrateert en kalmeert honing je huid. Hierdoor krijg je een natuurlijke glans!

Om je huid met honing te behandelen, smeer je een dikke laag honing op je huid en bedek je je huid met een stukje gaas. Laat de honing zo lang mogelijk op je huid inwerken, het liefst de hele nacht voordat je het met lauw warme water afspoelt.

Olijf olie

Olijf olie bevat sterke antioxidanten die helpen tegen schadelijke vrije radicalen. Olijf olie helpt niet alleen de oorzaak van sommige typen psoriasis te bestrijden, het heelt ook de cellen en huidlagen die zijn beschadigd. Om je huid met olijf olie te behandelen, masseer je een beetje olijf olie op de huid. Je kunt olijf olie ook gebruiken als je in bad gaat voor een behandeling voor je hele lichaam.

Psoriasis crème

Uiteraard kun je ook een crème tegen psoriasis gebruiken. Inmiddels zijn er al enkele goede crèmes op de markt die kunnen helpen tegen psoriasis.

Natuurlijke middelen tegen psoriasis: Zarqa Dead Sea Treatment Lotion

Natuurlijke middelen tegen psoriasis

Zarqa Dead Sea Treatment Lotion is op basis van sterk geconcentreerde dode zee zout water. Het is onder andere ontworpen voor mensen die last hebben van psoriasis. Zarqa Dead Sea Treatment Lotion hydrateert en kalmeert de huid en bestaat voornamelijk uit natuurlijke ingrediënten.

 

KLIK HIER OM MEER TE LEZEN ZARQA DEAD SEA TREATMENT LOTION