Kardashian Beauty verkrijgbaar bij JohnBeerens!

0
118
kardashian beauty waar te koop

kardashian beauty waar te koop
Kardashian Beauty  is nu ook verkrijgbaar bij JohnBeerens! Een complete lijn producten, speciaal ontworpen door de Kardashian-zusjes voor de perfecte creatie van een Kardashian-look.

Kardashian Beauty

Kourtney Kardashian, Kim Kardashian-West en Khloé Kardashian staan bekend om hun ‘signature’ haartrends en het voortdurend updaten van hun kapsels. Verheugd zijn de zusjes dan ook om, vanuit hun toonaangevende merk Kardashian Beauty, een complete lijn aan professionele styling- en verzorgingsproducten op de Nederlandse markt te lanceren.

De producten van Kardashian Beauty Hair bevatten hoogwaardige, innovatieve ingrediënten en zijn ontworpen om kapsels te creëren die kenmerkend zijn voor de ultieme Kardashian-look; of het nu gaat om een casual look of een rode loper creatie. Bovendien zijn de producten van professionele salonkwaliteit en zeer aantrekkelijk geprijsd.

Belangrijkste ingrediënt

De producten van Kardashian Beauty Hair zijn verrijkt met Black Seed Oil. Deze zeer kostbare olie komt voort uit de geperste zaden van de Nigella Sativa. Dit is een bloeiende plant die, dankzij haar vochtvasthoudende eigenschappen, uitstekend kan gedijen in de droge omstandigheden van het Middellandse Zeegebied. Deze exotische olie is rijk aan essentiële vetzuren als omega-3 en omega-6 en staat bekend om de helende, revitaliserende en versterkende eigenschappen die het haar zacht, glanzend en soepel maken.

Klik hier om meer te lezen over Kardashian Beauty!