Natuurlijke facelift met Phytoceramides – weg met Botox!

0
1010
phytoceramides kopen

Natuurlijke facelift met Phytoceramides – weg met Botox! Al jaren is men op zoek naar veilige middelen om er jonger en mooier uit te zien. Kort geleden is er een natuurlijke middel geïntroduceerd: Pyhtoceramides.

Phytoceramides worden momenteel door diverse internationale experts genoemd als hét anti aging middel. Phytoceramides zijn kort geleden goedgekeurd door de zeer strenge Amerikaanse FDA (Food and Drug Administration) en sindsdien worden phytoceramides toegepast in diverse cosmetica. Inmiddels zijn er ook voedingssupplementen beschikbaar die phytoceramides bevatten.

Wat zijn phytoceramides?

Ceramides zorgen er voor dat onze huid strak, gehydrateerd en mooi blijft. Na verloop van tijd hebben we echter steeds minder ceramides in de huid, waardoor je huid er verouderd uit ziet.

Phytoceramides kunnen dit process voorkomen en zorgen ervoor dat je huid er weer strak en mooi uitziet. Phytoceramides zijn afkomstig van planten en werken hetzelfde als de ceramides in de huid.

Volgens onderzoekers die de phytoceramides klinisch hebben getest, kun je de resultaten ook vrij snel zien. Je ziet al verschil na 6 tot 8 weken.

Phytoceramides en Dr. Oz

Hoewel phytoceramides in Azie al langere tijd wordt gebruikt als anti aging middel, heeft de goedkeuring door de Amerikaanse FDA pas kortgeleden plaatsgevonden. Na de goedkeuring door de FDA werd het nieuwe anti aging middel besproken tijdens een TV-uitzending van de Dr. Oz Show.  Het werd aangeraden om phytoceramides te gebruiken als een supplement. Dr Oz noemde phytoceramides het middel voor een “natuurlijke facelift”.

Bekijk de video waarin Phytoceramides worden besproken door Dr. Oz:

Waar kun je de beste phytoceramides kopen?

In Amerika worden momenteel volop crèmes en supplementen verkocht met phytoceramides. Maar hoe weet je welke goed zijn en echt werken? NutritionHealthNews.com stelde een leidraad op voor mensen die een kwalitatief goed product willen kopen.

Volgens deze leidraad moet je op de volgende punten letten:

  • Phytoceramides geproduceerd in Amerika zijn de beste. Waarom? Omdat je dan zeker weet dat de meest natuurlijke en gezonde ingredienten worden gebruikt.
  • Phytoceramides die zijn geproduceerd in labratoria die onder toezicht van de Amerikaanse FDA staan.
  • Phytoceramides met het keurmerk GMP (Good Manufacturing Practice). Je bent er dan zeker van dat het product is geproduceerd volgens strenge standaarden.
  • Let er op dat het product van jou keuze geen onnodige ingredienten, zoals vulmiddelen, bevat. Koop alleen producten die natuurlijke ingredienten bevatten.

Kort gezegd, zou je moeten letten op producten met de volgende kwaliteitskeurmerken:

Revitol Phytoceramides

Na enig speurwerk op het internet konden wij phytoceramide supplementen vinden die voldoen aan alle bovengenoemde vereisten: Revitol Phytoceramides.

Revitol Phytoceramides is beschikbaar in twee varianten: een crème en een voedingssupplement. Klik hier om naar de website van Revitol Phytoceramides te gaan.

 

phytoceramides kopen