Collageen tabletten De Tuinen

0
741

Wil je meer weten over Collageen tabletten De Tuinen? Lees dan snel verder!

Een tekort aan collageen veroorzaakt rimpels. Daarnaast wordt je huid ook slapper. Naarmate je ouder wordt, wordt de hoeveelheid collageen minder. De hoeveelheid collageen in je huid is echter ook afhankelijk van andere factoren, zoals milieu invloeden en zonebeschadiging. Lees hier ons  artikel over collageen en huidveroudering.

Collageen tabletten

Met collageen tabletten kun je de hoeveelheid collageen in de huid verhogen. Dit is belangrijk voor het bindweefsel in je huid. Hierdoor wordt je huid gladder en strakker. Waar moet je op letten als je collageen tabletten gaat kopen?  Er zijn eigenlijk twee factoren waar je op moet letten als je collageen tabletten gaat kopen.

Ten eerste moet het collageen supplement gehydrolyseerd collageen bevatten. Een studie uit 2007 toonde aan dat het gebruik van gehydrolyseerd collageen, tezamen met vitamine c, zorgde voor meer hydratatie van de huid. Het is daarom ook van belang dat het supplement van jou keuze ook vitamine c bevat. Vitamine c zorgt namelijk voor de vorming van collageen.

Collageen tabletten De Tuinen

collageen tabletten de tuinenDe collageen tabletten van De Tuinen bevatten zowel gehydrolyseerd collageen als vitamine c voor een mooie en gezonde huid. Bovendien zijn de collageen tabletten van De Tuinen extra sterk door de toevoeging van 1000mg collageen per tablet. Een potje bevat 180 collageen tabletten. De collageen tabletten bevatten geen kunstmatige zoetstoffen, smaakstoffen of kleurstoffen. De tabletten bevatten ook geen conserveringsmiddelen en er is geen suiker of zout toegevoegd.

De aanbevolen dosering is tweemaal daags 3 tabletten.

Een potje collageen tabletten kost momenteel  €33,99 bij De Tuinen. Bij De Tuinen wordt je bestelling van boven de €20 gratis bezorgd in Nederland en in Belgie.

Klik hier om De Tuinen collageen te bestellen!

Over De Tuinen

De Tuinen bestaat sinds 1981 en biedt kwalitatief hoogstaande producten op het gebied van gezondheid. De Tuinen is met name specialist op het gebied van voedingssupplementen en sportvoeding.