Wat zijn eetlustremmers?

0
484
eetlustremmers

Wat zijn eetlustremmers? Veel mensen die proberen af te vallen proberen meerdere diëten uit zonder resultaat. De reden waarom de meeste diëten falen is vanwege een factor waar veel mensen mee te maken hebben: HONGER.

Het is makkelijk om te zeggen dat je met slechts 1000 calorieën per dag gewicht zult verliezen, maar hoeveel mensen kunnen dit nou echt volhouden? Daarnaast speelt nog het feit dat mensen met overgewicht over het algemeen gewend zijn om meer en vaker te eten. Ineens overschakelen naar een calorie arm dieet zal ongetwijfeld leiden tot honger.

Hoe werken eetlustremmers?

Eetlustremmers werken door je hersenen te doen geloven dat je vol zit, zodat je geen drang hebt om te eten. Als wij eten, vervoert de bloedstroom glucose naar verschillende delen in ons lichaam. En het is juist de aanwezigheid van glucose dat de hersenen een signaal geeft dat we vol zitten en even niet hoeven te eten. Zodra de glucose is verspreid over ons hele lichaam, zal je bloedsuikerspiegel dalen. Wanneer dit gebeurt, wordt er een signaal naar je hersenen gestuurd en krijg jij het teken dat je honger hebt.

Er zijn verschillende chemische verbindingen in ons lichaam die aangeven of we honger hebben, zoals serotonine en catecholamine.  Als de hoeveelheid serotonine te laag is, krijg je trek of het bekende hongergevoel. ZIjn de hoeveelheden hoog, dan krijgen je hersenen het signaal dat je vol zit en dus niet hoeft te eten.

Welke eetlustremmers zijn beschikbaar?

Er zijn een aantal eetlustremmers beschikbaar op recept, maar tegenwoordig zijn er ook een aantal eetlustremmers vrij verkrijgbaar. Eetlustremmers die uitsluitend op recept te verkrijgen zijn, zijn meestal bedoeld voor gebruik tijdens slechts een korte periode. De reden is dat zij in sommige gevallen gepaard gaan met ernstige bijwerkingen, waaronder de kans op verslaving.

Eetlustremmers die vrij verkrijgbaar zijn bevatten meestal natuurlijke ingrediënten zoals Hoodia Gordonii, groene thee of raspberry ketones. Veel van deze producten worden gecombineerd met caffeine of Acai bessen extract om vetverbranding te stimuleren, terwijl daarnaast ook de eetlust sterk wordt verminderd.

Wat is de beste eetlustremmer?

Er is een eetlustremmer waarvan wetenschappelijk is bewezen dat het echt werkt: Phentermine. Phentermine is een effectieve middel om obesitas tegen te gaan. Echter, vanwege de ernstige bijwerkingen is Phentermine alleen beschikbaar op recept. Bovendien moet de patiënt onder medisch toezicht staan en mag Phentermine maar slechts een korte periode worden gebruikt.

Inmiddels is er echter ook een alternatief beschikbaar voor Phentermine: Phen375. Phen375 is een sterke eetlustremmer dat bestaat uit natuurlijke ingredienten. Phen375 werkt precies zoals Phentermine, alleen ZONDER bijwerkingen.

Phen375 werd voor het eerst gelanceerd in 2009 en is inmiddels een van de meest verkochte en meest effectieve dieetpil van de USA. Er zijn duizenden reviews en getuigenissen van mensen die succesvol gewicht hebben verloren. Sinds 2013 is Phen375 ook beschikbaar op in Nederland. Phen375 kun je alleen kopen via de officiele website. Er is geen recept nodig om Phen375 te kopen. Klik hier om ons artikel over Phen375 te lezen.

KLIK HIER OM PHEN375 TE BESTELLEN

20

DELEN
Vorig artikelAcai bessen kuur
Volgend artikelCapsiplex kopen