Mentale Dieet Plan en Turboplan

0
120

mentale dieet plan en turboplanWellicht heb je er al van gehoord: het Mentale Dieet Plan en Turboplan van Katja Callens. Het e-book is inmiddels al 100.000 keer gedownload, en niet zonder reden. Het Mentale Dieet Plan werkt echt! Lees in dit artikel alles wat je moet weten over het Mentale Dieet Plan. Zit afvallen echt tussen je oren?

Wat is Het Mentale Dieet Plan?

Het Mentale Dieet Plan werd voor het eerst gelanceerd in 2009 door gewichtsconsulente Katja Callens. Het dieet plan is er op gericht het metabolisme van je lichaam te versnellen, waardoor je meer vet kun verbranden.  Het dieet plan helpt ook het welbekende JoJo-effect te voorkomen.

Ga direct naar de officiële website

Na de lancering van Het Mentale Dieet Plan, bleek het een regelrechte succes te zijn. Duizenden mensen bereikten eindelijk hun streefgewicht. En wat belangrijker is, men bleef ook op gewicht. Het Mentale Dieet Plan is dus een programma waarmee je blijven gewicht kunt verliezen.

Het Mentale Dieet Plan ervaringen

Veel mensen die lezen over het Mentale Dieet Plan vragen zich af of het plan wel echt werk. Uit de ervaringen die op de website en op internet te lezen zijn, blijkt dat het dieet plan effectief is bij het bestrijden van overgewicht. Je kunt hier de ervaringen lezen.

mentale dieet plan en turboplan

Hoe werkt Het Mentale Dieet Plan?

Het mentale dieet plan bestaat uit drie onderdelen. Eerst eerste onderdeel betreft Het Mentale Dieet Plan op zichzelf, welke er op gericht is je metabolisme te versnellen zodat jij meer vet kunt verbranden. Meer vet verbranden betekent dat je ook meer gewicht zult verliezen. Een snelle metabolisme is van belang als je effectief en blijvend gewicht wilt verliezen.

Klik hier voor meer informatie over het eerste onderdeel

Het Mentale Dieet Plan legt precies uit hoe jij door middel van een gezond dieet je lichaam kunt veranderen in een vetverbrandingsmachine. Het gaat met name om een goede balans tussen de juiste hoeveelheden koolhydraten, vetten en eitwitten. Daarnaast bevat het Mentale Dieet Plan vele tips die je direct kunt toepassen in je dieet en die ook leiden tot snelle resultaten.

Mentale Dieet Plan en Turboplan

mentale dieet plan en turboplanWil je echter gaan voor maximaal gewichtsverlies? Dan is het Turbo Dieet Plan de beste keus voor jou. Dit plan gaat een stap verder dan Het Mentale Dieet Plan, en zou volgens Katja Callens kunnen leiden tot wel 17kg gewichtsverlies in slechts 2 weken. Dan zul jij je vast afvragen hoe dat mogelijk is? Dit dieet plan bevat specifieke instructies die je moet opvolgen. Volg jij dit plan tot op de letter? Dan kun jij tussen de 5 tot 17 kilo afvallen in twee weken. Het is echter wel lastiger om het Turbo Dieet Plan vol te houden. Het is een strikte plan en je moet je er echt aan houden. Het is een dieet plan voor drastische resultaten.

Dit klinkt misschien wel heel erg over the top. Maar er zijn mensen die het Turbo Dieet Plan hebben geprobeerd en ook echt de 17kg hebben gehaald in 14 dagen. Je kunt op de website hun succesverhalen lezen. Klik hier om naar de website te gaan.

Zowel Het Mentale Dieet Plan als Het Turbo Dieet Plan gaan uit van een dieet schema van 8 weken.

De Mentale Coaching en begeleiding

Het derde onderdeel is De Mentale Coaching en begeleiding. De Coaching begint eigenlijk al als je start met het eerste of tweede onderdeel. De coaching is digitaal. Je krijgt regelmatig e-mails van je coach waarin je wordt geholpen bij het uitvoeren van zogeheten mentale oefeningen. Deze mentale oefeningen zorgen er voor dat jij je aan het plan kunt houden, zodat jij kunt afvallen en je streefgewicht kunt bereiken. Het doel is om je eetgewoonten blijvend te veranderen. Dit is ook de kern van Het Mentale Dieet Plan.

Klik hier voor meer informatie over Het Mentale Dieet Plan en Turoplan!

nu downloadeb