Groene koffiebonen extract

1
631

Afvallen met groene koffiebonen extract? Wat zijn eigen groene koffiebonen? Groene koffiebonen zijn gewoonweg koffiebonen die niet zijn geroosterd. Dat is ook de reden waarom de koffiebonen een groene kleur hebben. Eigenlijk zijn het rauwe koffiebonen. Als de koffiebonen eenmaal geroosterd zijn, dan krijgen ze de bekende bruine kleur en heerlijke geur.

Groene koffiebonen bevatten van nature chlorogeenzuur. Deze stof bevat een hoge concentratie antioxidanten. Als groene koffiebonen worden geroosterd, gaat het chlorogeenzuur verloren.

Groene koffiebonen extract en Dr. Oz

Het effect van chlorogeenzuur werd door de populaire TV dokter Dr. Oz besproken tijdens een van de uitzendingen. Er zijn al meerdere onderzoeken gedaan naar chlorogeenzuur. Dr. Oz was echter zo gefascineerd door de gezondheidsvoordelen van chlorogeenzuur, dat hij een eigen onderzoek verrichtte naar groene koffiebonen extract. De resultaten werden besproken tijdens een uitzending van de Dr. Oz Show.

Uit het onderzoek bleek dat chlorogeenzuur kan helpen bij het afvallen. Uit andere onderzoeken is zelfs gebleken dat je je dieet resultaten kunt verdubbelen bij het gebruik van groene koffiebonen extract.

Het drinken van groene koffiebonen is zeer onsmakelijk vanwege de bittere smaak van de rauwe bonen. Om die reden is groene koffiebonen extract verkrijgbaar als voedingssupplement.

Groene koffiebonen extract en afslanken

Hoe kun je afvallen met groene koffiebonen extract? Chlorogeenzuur in groene koffiebonen is een stof dat de hoeveelheid glucose in je bloed verlaagt door het als energiebron te gebruiken. Je lichaam wordt dat als het ware gedwongen om vetcellen als energie te vebranden door middel van thermogenese. Thermogenese is het process van warmteproductie in ons lichaam. Dit proces leidt tot gewichtsverlies.

Chlorogeenzuur vertraagt het process waarbij glucose terecht komt in het bloed. Hierdoor word took de vetopname afgeremd waardoor je gaat afvallen. Studies hebben ook aangetoond dat chlorogeenzuur de lever kan helpen om vet sneller af te breken.

Groene koffiebonen extract zou ook kunnen helpen bij het verlagen van het insulinegehalte. Dat helpt bij het verbeteren van je metabolisme en het  onder controle houden van je gewicht.

Andere gezondheidsvoordelen van groene koffiebonen

De antioxidanten in groene koffiebonen werken al seen soort schild tegen schadelijke invloeden van het milieu en schadelijke vrije radicalen. Dit helpt tegen voortijdige veroudering.

Chlorogeenzuur in groene koffiebonen kan ook helpen bij hoge bloeddruk en het risico op hartziekten verlagen. Onderzoeken hebben inmiddels aangetoond dat chlorogeenzuur kan helpen bij het voorkomen van diabetes type 2, wat vaak wordt veroorzaakt door overgewicht en een te hoge bloeddruk.

Groene koffiebonen extract capsules

Denk je aan een groene koffiebonen dieet? Dan is het van belang dat je de juiste groene koffiebonen supplementen koopt voor de beste resultaten. Helaas zijn er sinds de uitzending van Dr. Oz over groene koffiebonen extract veel namaakproducten op de markt die niet eens groene koffiebonen extract bevatten! Om er zeker van te zijn dat je echte groene koffiebonen extract koopt, moet je rekening houden met de volgende richtlijnen.

Het eerste wat je moet checken is dat het supplement van jou keuze Svetol of GCA (green coffee antioxidants) bevat. Vergewis je ervan dat het supplement ook minimaal 45% chlorogeenzuur bevat, anders werkt het namelijk niet!

Daarnaast moet de dagelijkse dosis minimaal 400mg groene koffiebonenextract zijn.

Groene koffiebonen extract bijwerkingen

Heeft green coffee extract bijwerkingen? In principe zijn er geen bekende bijwerkingen, echter als je zwanger bent, borstvoeding geeft of nog geen 18 jaar bent, raadpleeg dan eerst je huisarts voordat je dit supplement gaat gebruiken.

Wat zijn de beste green coffee capsules?

Als je surft op internet, wordt je overspoeld door groene koffiebonen pillen. Het is hierdoor moeilijk te bepalen welke nou goed zijn. Wij hebben hieronder een top 3 van green coffee extract supplementen op een rij gezet die voldoen aan de aanbevolen richtlijnen en die je bovendien kunt bestellen bij betrouwbare webshops.

Lamberts Groene Koffie Extract

groene koffiebonen extract capsules

Lamberst groene koffiebonen extract bevat minimal 400mg chlorogeenzuur. Dit supplement is bovendien geschikt voor vegetaries. Lamberts groene koffie extract is verkrijgbaar bij de Vitaminstore.

Klik hier om Lamberts Groene Koffie Extract te bestellen!

 

1 REACTIE

Comments are closed.