Chinese afslankthee met Pu erh

0
749
chinese afslankthee

Ben je op zoek naar een Chinese afslankthee met Pu erh? Lees dan snel verder! Tava afslankthee is de beste afslankthee dat tevens Pu erh thee bevat. In dit artikel bespreken wij waarom.

Chinese afslankthee; Tava Tea

Tava Tea afslankthee staat wereldwijd bekend als de beste groene thee afslankthee. Tava Tea werd sinds de introductie in 2009 al snel een populaire natuurlijke afslankproduct. Groene thee wordt al sinds jaar en dag toegepast als afslankmiddel. Het is inmiddels wetenschappelijk aangetoond dat groene thee helpt bij het verbranden van vet. Naast afslanken heeft groene thee nog veel meer gezondheidsvoordelen.

Tava Tea helpt bij het afvallen en verbetert daarnaast de algehele gezondheid. De reden is de unieke formule van 3 soorten thee in Tava Tea. Ten eerste gaat het om 3 soorten groene thee en geen zwarte thee. Alhoewel het drinken van zwarte thee ook gezondheidsvoordelen heeft, komen die niet in de buurt van de voordelen van de 3 super theeën in Tava thee.

Je moet dus niet verwachten dat je dezelfde gezondheids- en afslankvoordelen kunt verkrijgen met de gewone zwarte thee die je koopt in de supermarkt. Uiteraard gaat het in beide gevallen om thee, maar hier eindigt ook de vergelijking.

chinese afslankthee pu erh

Laten we eerst eens op een rijtje zetten waarom Tava Tea de beste afslankthee is:

  • Verbrandt 2,5 keer meer vet dan gewone groene thee
  • Vermindert het omzetten van koolhydraten in vet
  • Kalmeert je lichaam en geest
  • Goede bron van antioxidanten en helpt tegen veroudering
  • 100% natuurlijk en organic. Geen kunststoffen toegevoegd!
  • Geen vervelende bijwerkingen! Werkt in harmonie met je lichaam
  • Werkt heel gemakkelijk. Calorieën tellen of verhongeren is niet nodig!

Tava afslankthee is een unieke combinatie van 3 groene theeën: Sencha thee, Oolong thee (ook wel bekend als Wu Long) en Pu erh thee. Deze unieke formule kun je nergens anders vinden! Deze super theeën zijn gekozen vanwege hun krachtige effecten. Sencha, Oolong en Pu erh thee worden al duizenden jaren gebruikt in China en Japan voor de verbetering van de algehele gezondheid en het helende effect op je lichaam.

Maar dat is niet alles. Sencha, Oolong en Puerh thee kunnen verschillen in kwaliteit en effectiviteit. De Oolong thee in Tava komt bijvoorbeeld van de Cliff variëteit, en dat is een van de duurste soort van de Wuyi thee familie.

Laten we nu eens de thee soorten in Tava wat nader bekijken.

Oolong thee (Wu Long thee)

De active ingredient in Oolong thee is een stof dat polyfenol heet. Deze stof is verantwoordelijk voor de vele gezondheidsvoordelen die mensen die het gebruiken ervaren. Polyfenolen activeert een specifieke enzyme dat verantwoordelijk is voor het afbreken van Triacylglycerol. Hoge hoeveelheden van triacylglycerol in je bloed kan zorgen voor gezondheidsproblemen, met name hartziekten.

Regelmatig gebruik van Oolong thee zou volgens diverse studies helpen bij het verbeteren van je metabolisme. Een verbetering van je metabolisme zorgt er weer voor dat je je gewicht goed onder controle kunt houden.

Uit een studie dat is gepubliceerd in de Antioxidants & Redox Signaling Journal, bleek dat het drinken van Wu Long thee het imuunsysteem versterkt en het risico op infecties verminderd.

Onderzoekers van het Shiga Universiteit van Medische Wetenschappen in Japan ontdekten dat het regelmatig drinken van Oolong thee ook helpt bij het verhelpen van huidproblemen binnen één maand. Japanse wetenschappers ontdekten ook dat eczeem patiënten een verbetering zagen bij het consumeren van een liter Wu Long thee per dag.

Oolong thee blijkt ook effectief bij het onder controle houden van het bloedsuikerspiegel, en dat is met name van belang voor diabetes type 2 patiënten. Deze conclusie werd besproken in de Diabetes Care, in juni 2003.

En om de diversiteit van Oolong thee laten zien, noemen wij tot slot een studie door de afdeling Tandheelkunde van de Osaka Universiteit in Japan. Uit hun studie blijkt dat het dagelijks gebruik van Oolong thee de tanden sterker maakt en helpt bij het voorkomen van tandbederf.

Pu erh thee

Pu erh thee staat ook wel bekend als medicinale thee en is al 1700 jaar bekend in China als zodanig. In China staat het ook bekend als “Offer Thee” aangezien Pu erh thee ook wel als offer werd geschonken aan Koningen en hoge ambtenaren van de Chinese Imperial Courts vanwege de effectieve gezondheidsvoordelen.

Pu erh thee word regelmatig gebruikt in China, met name na een zware maaltijd aangezien het helpt met de vertering en opgeblazen gevoel.

Er zijn vele studies gepubliceerd die de gezondheidsvoordelen van Pu erh thee ondersteunen. Er werd bijvoorbeeld een blinde studie uitgevoerd in Frankrijk met 500 patiënten met een cholesterol aandoening. De helft van de controle groep dronk 3 tot 4 kopjes Pu erh thee per dag, terwijl de andere patiënten een ander drankje kregen. Het resultaat na 30 dagen was dat de groep die dagelijks Pu erh dronk, een lager cholesterol gehalte had dan aan het begin van de studie.

Sencha thee

Sencha is een Japanse groene thee dat letterlijk “geroosterde thee” betekent. Sencha thee wordt normaliter heet gedronken in de winter en koud in de zomer. Sencha thee bevat een hoge gehalte aan Catechine. Catechine is een polyfenol en een van de sterkte antioxidanten uit de polyfenolen groep. Catechine werkt tegen vrije radicalen en vermindert ophoping in de aderen. Het helpt ook bij het verminderen van stress en verlagen van de bloeddruk en cholestorol. Catechine heeft ook een anti bacteriële werking en helpt bij het verminderen van het risico op hartziekten.

Zoals je nu hebt kunnen lezen, zijn dit geen gewone theesoorten. Zij zijn specifiek geselecteerd vanwege de gezondheidsvoordelen en capaciteiten als afslankmiddel en gevormd in de unieke formule van Tava Tea.

Tava Tea, unieke mix van 3 theesoorten

Tava thee is gemaakt van de beste kwaliteit en organische Oolong, Pu Erh en Sencha thee. Volle bladeren verpakt in theezakjes van hoogwaardige kwaliteit zijde. En dat betekent dat je maximaal kunt profiteren van de voordelen van Tava Tea.

Tava thee sloeg zo goed aan na de introductie in 2009, dat de makers van de succesvolle afslankthee nieuwe smaken hebben geïntroduceerd voor een perfecte ervaring. Tava Tea is nu ook verkrijgbaar in de smaken pepermunt en jasmijn.

Tava Thee waar te koop?

Tava thee is exclusief verkrijgbaar via de officiële website.

garcinia cambogia bestellen