Afvallen met Caralluma fimbriata eetlustremmer

0
316

Kun je echt afvallen met Caralluma fimbriata eetlustremmer? De razend populaire TV dokter Dr. Oz is altijd op zoek naar natuurlijke middelen om af te vallen. Tijdens een tv-uitzending op 14 mei 2014 onthulde een nieuwe “superfood”: Caralluma fimbriata.

caralluma fimbriate eetlustremmerWat is Caralluma fimbriata?

Caralluma fimbriata is een natuurlijke eetlustremmer. Volgens Dr. Oz is caralluma fimbriata een eeuwen oude en natuurlijke middel om honger te bestrijden en de eetlust te remmen.

De plant caralluma fimbriata is te vinden in Sri Lanka en India. Het wordt al honderden jaren door de lokale bevolking gebruikt. Volgens Dr. Oz is caralluma fimbriata veilig om te gebruiken als eetlustremmer. Hij stelde dat men minder zal eten als men twee keer per dag 50mg caralluma fimbriata inneemt voor het ontbijt en avondeten.

Waar kan ik Caralluma fimbriata kopen?

Inmiddels is caralluma fimbriata ook als voedingssupplement beschikbaar. Het is echter een vrij nieuw product en is niet overal verkrijgbaar. Je zou kunnen kijken bij een drogist of reform winkel in de buurt of er caralluma fimbriata capsules zijn. Mocht dat niet het geval zijn, dan kun u het supplement uiteraard ook online bestellen.

Caralluma Fimbriata purecaralluma fimbriata kopen

Caralluma Fimbriata Pure is een dieetpil dat bestaat uit natuurlijke ingrediënten. Uiteraard bevat het supplement ook caralluma fimbriata. Caralluma Actives is een eetlustremmer en bevat geen caffeine. Hoe werkt het? Dit supplement zorgt er voor dat je minder eet. Voor het beste resultaat combineer je dit supplement met een calorie arm dieet en extra beweging,

Klik hier om meer te lezen over Caralluma Fimbriata Pure

goji bessen gezond