Raspberry Ketone en afvallen

0
640

Het frambozen ketonen dieet is een van de meest populaire diëten op dit moment. Frambozen ketonen, ofwel Raspberry Ketones, werden voor het eerst geïntroduceerd als natuurlijke afslankmiddel tijdens een TV uitzending van Dr. Oz. Lees ALLES over Raspberry Ketones in dit artikel!

Raspberry ketones en Dr. Oz

dr-oz-raspberry-ketone-afvallen

Tijdens een uitzending van de Dr. Oz Show, introduceerde Dr. Oz Raspberry ketones als “nummer 1 dieet wonder in een potje”. Dieet expert Lisa Lynn was te gast bij Dr. Oz en legde uit dat Raspberry ketone helpt bij het verbranden van vet. Raspberry ketones komen van frambozen en zijn 100% natuurlijk en veilig. Er zijn geen bekende bijwerkingen.

Dr. Oz gaf aan dat Raspberry ketone je kan helpen met afvallen ongeacht je lichaamstype.

Hoe werkt Raspberry ketone?

Het werkzame ingredient dat zorgt voor vetverbanding is de hormoon Adiponectin. Adiponectin is een hormoon dat ervoor zorgt dat je lichaam denkt dat je dun bent. Het schijnt zelfs zo te zijn dat mensen die dun zijn, ook meer Adiponectin in hun lichaam hebben.

Als je aankomt, verminder je de werking van dit hormoon en gaat je lichaam zich juist gedragen alsof het dik is, en gaat het op verschillende plekken vetten opslaan.

Kun je niet gewoon frambozen eten?

Je hebt 200 mg frambozen ketonen nodig om te profiteren van de vetverbrandende eigenschappen. Dat betekent dat je elke dag 45 kg frambozen zou moeten eten. Uiteraard is dat niet haalbaar. Bovendien zou je ook weer teveel suikers en calorieën consumeren als je dagelijks zoveel frambozen zou eten. Om die redenen worden frambozen ketonen verkocht in de vorm van supplementen.

Kun je echt afvallen met Raspberry Ketone?

Raspberry ketones helpen bij het verbranden van vet. Daarnaast geven ze je het gevoel dat je vol zit en zul je minder eten. Raspberry ketones hebben dus ook een eetlustremmende werking. Door deze combinatie kun je afvallen. Het is wel van belang dat je een Raspberry ketone supplement van hoogwaardige kwaliteit gebruikt. Lisa Lynn legt het nog eens uit in deze video.

Raspberry ketone ervaringen

Volgens Lisa Lynn zien sommige mensen al in 5 dagen tijd al resultaat. Maar hoe langer je Raspberry ketone capsules gebruikt, hoe meer resultaat je zult zien. De resultaten verschillen uiteraard wel per persoon.

Beste Raspberry ketone fat burner

Raspberry Ketone Max van Bauer Nutrition is een van de beste Raspberry ketonen fat burner op de markt.  Het is de nummer 1 fat burner in de UK en heeft dan ook de nodige media aandacht gekregen.

raspberry ketones max ervaringenRaspberry Ketone Max

Raspberry Ketone Max is een 100% natuurlijke supplement voor mannen en vrouwen en is veilig. Er zijn geen bijwerkingen van Raspberry ketone bekend. De Amerikaanse FDA (Food and Drug Administration) heeft Raspberry ketonen ook goedgekeurd als dieetsupplement.

Raspberry Ketone Max bevat uiteraard de door Dr. Oz aanbevolen dosis frambozen ketonen: 200mg. Maar daarnaast bevat het ook extracten van superfruit en antioxidanten om de resultaten de versterken:

  • Spaanse peperextract
  • Groene koffiebonen extract

Lees ook: Groene koffiebonen extract

Waarom Raspberry Ketone Max kopen?

In tegenstelling tot andere Raspberry ketone capsules bevat  Raspberry Ketone Max hoogwaardige ingrediënten en is 100% natuurlijk. Raspberry Ketone Max is bovendien altijd op voorraad en er geldt een 60 dagen niet goed geld terug garantie!

Hoe moet ik Raspberry Ketone Max gebruiken?

Het is aanbevolen om 1 raspberry capsule per dag in te nemen met een glas water. Zo kom je aan de 200mg raspberry ketones per dag. Deze aanbevolen dosering niet gebruiken. Als je een medische conditie hebt, zwanger bent of borstvoeding geeft dien je eerst een arts te raadplegen.

raspberry ketones max ervaringen

Raspberry Ketone Max: waar te koop?

Raspberry Ketone Max is exclusief verkrijgbaar in de webshop van Bauer Nutrition. Je kunt de capsules makkelijk bestellen via de website van Bauer Nutrition. Je hebt diverse mogelijkheden om te betalen, waaronder met Paypal. Je hebt dus geen creditcard nodig!

KLIK HIER OM RASPBERRY KETONE MAX TE BESTELLEN

Darmreiniging met Raspberry ketone

Kan ik ook detoxen met Raspberry Ketones? Dat is inderdaad mogelijk. Bauer Nutrition heeft daartoe het speciale Raspberry Ketones Cleanse pakket samengesteld.

raspberry ketones detox

 

Het pakket bestaat uit Raspberry Ketones Max en DetoxPure. Het is bekend dat je met darmreiniging of detoxen ook gewicht kunt verliezen. Dit pakket is ideaal voor degenen die sneller gewicht willen verliezen.

KLIK HIER OM RASPBERRY COLON CLEANSE TE BESTELLEN