Groene koffie De Tuinen

0
806

Wil je meer weten over Groene koffie De Tuinen? Lees dit eerst! Chlorogeenzuur is een stof dat van nature voorkomt in groene koffiebonen. Groene koffiebonen zijn simpelweg koffiebonen die niet geroosterd zijn, ofwel “rauwe” koffiebonen. Chlorogeenzuur komt alleen voor bij groene koffiebonen.

Wat is zo bijzonder aan Chlorogeenzuur? Het feit is dat Chlorogeenzuur rijk is aan antioxidanten. Antioxidanten hebben vele gezondheidsvoordelen. Door de hoge gehalte aan antioxidanten, worden groene koffiebonen ook vaak bestempeld als Superfood.

De Amerikaanse tv dokter Dr. Oz was zo onder de indruk van deze Superfood, dat hij er tijdens een tv uitzending ruime aandacht aan besteedde. Je kunt de uitzending hier bekijken. Dr. Oz verrichte een eigen onderzoek naar de superfood groene koffiebonen. Uit dat onderzoek kwam onder meer naar voren dat groene koffiebonen effectief is bij afvallen. Het heeft namelijk een positieve invloed op de vetverbranding.

Het is echter alleen effectief als je de juiste groene koffiebonen extract gebruikt als supplement. Een supplement moet minimal 45% Chlorogeenzuur bevatten om effectief te zijn.

groene koffie de tuinenGroene Koffie De Tuinen

De Tuinen heeft ook een supplement dat groene koffiebonen extract bevat. De Tuinen Groene Koffie capsules bevatten een combinatie van Svetol® en Yerba Mate extract. Svetol® is een natuurlijk extract van Cafeine vrije groene koffiebonen.

Yerba mate extract bevat natuurlijke stimulanten en veel antioxidanten. Het is een effectief middel tegen overgewicht. Yerba mate extract heeft ook een ontstekingsremmende werking.

De Tuinen Groene Koffie bevat 400mg groene koffie extract en 120mg Yerba mate extract.

Klik hier om naar de website van De Tuinen te gaan

Hoe gebruik je De Tuinen Groene Koffie?

Voor de beste resultaten neem je 3 maal daags 1 capsule  tijdens de maaltijd in.

Groene Koffie De Tuinen Ervaringen

Zoals eerder genoemd, kan groene koffiebonen extract helpen bij afvallen. De Tuinen Groene Koffie bevat 400mg groene koffiebonen extract. Dit is de minimale hoeveelheid extract om effectief te zijn. De Tuinen Groene Koffie bevat echter ook veel caffeine (20%), wat kan zorgen voor bijwerkingen zoals rillingen. Daarnaast bevat het supplement ook veel vulmiddelen.

Wij raden om die reden ook aan om een Pure groene koffiebonen supplement te gebruiken voor maximale resultaten, zoals Green Coffee Bean Pure van Evolution Slimming. Het supplement bevat maar liefst 2000mg groene koffiebonen extract per capsule. Dat is maar liefst 5 keer zoveel als De Tuinen Groene Koffie! Ook deze capsules dien je 3 keer per dag in te nemen, zodat je per dag maar liefst 6000mg groene koffiebonen extract binnen krijgt! De prijs is ook zeer redelijk als je dit aspect voor ogen houdt.groene koffie de tuinen

Green Coffee Bean geeft door de hoge hoeveelheid groene koffiebonen extract een ware boost aan je metabolisme. Het supplement is zo effectief bij gewichtsverlies, dat het een beoordeling heeft ontvangen van 4,5 van de 5 sterren op basis van maar liefst 2079 echte klantbeoordelingen! Dat uiteraard ongeëvenaard.

Het supplement geeft veel energie, maar zonder rillingen. Het is ook geschikt voor vegetariërs. Wat zijn de belangrijke voordelen van Green Coffee Bean Pure?

  • Helpt bij afvallen
  • Kan cellulite verminderen
  • Geen bijwerkingen
  • Natuurlijke ingrediënten
  • Hoogwaardige kwaliteit

Klik hier om naar de website van Green Coffee Pure te gaan!