Afrikaanse Mango extract

0
282
afrikaanse mango extract

Afrikaanse Mango extract komt van de Irvingia Gabonensis zaad. Irvingia Gabonensis is een fruitboom dat voorkomt in west en centraal Afrika en wordt ook wel “wilde mango” genoemd. African Mango is een superfruit dat nog relatief nieuw is in Nederland, maar geleidelijk aan populariteit wint omdat het een middel is om gewicht mee te verliezen.

Wat is Afrikaanse Mango Extract?

African Mango extract vertraagt het natuurlijke proces van maaglediging of het leegmaken van de maag. Hierdoor zit je langer “vol”, heb je minder honger en ga je dus ook minder eten. Dit zorgt er ook voor dat je bloedsuiker op peil blijft.

afrikaanse mango extractAfrican Mango extract stilt de honger en om die reden wordt het ook in de vorm van een voedingssupplement verkocht. Ben je op zoek naar een supplement met pure Afrikaanse Mango extract? Probeer dan Pure African Mango Advanced van Evolution Slimming.

De African Mango capsules van Evolution Slimming bevatten 1200 mg Irvingia Gabonensis extract per capsule. Deze capsules moet je twee keer per dag innemen, zodat je dagelijks op een totaal van 2400 mg African mango extract komt. Het supplement is geschikt voor vegetariers en veganisten

Klik hier voor meer informatie over Pure African Mango

Afrikaanse mango extract en darmreiniging

Afrikaanse mango’s staan niet voor niets bekend als superfruit. De mango’s bevatten namelijk veel antioxidanten en vitamine c. Met name de hoge gehalte aan antioxidanten zorgt er op een natuurlijke manier voor dat toxische stoffen het lichaam verlaten.

african mango kopenDit proces kun je versnellen door African Mango extract te combineren met een detox kuur. Daarom heeft Evolution Slimming speciaal een Pure African Mango Cleanse pakket samengesteld. Dit pakket bestaat uit Pure African Mango Advanced en Detoxplus Colon Cleanse.

DetoxPlus is een detox kuur van 30 dagen en bestaat uit 100% natuurlijke ingredienten en is geschikt voor vegetariers. Aloe vera en Psyllium Husk zijn de actieve ingredienten in dit supplement. DetoxPlus is bijzonder geschikt voor diegenen die op zoek zijn naar een Aloe Vera detox kuur.

Voor maximale resultaten gebruik je DetoxPlus 3 maanden lang. Let op: het is niet aanbevolen om DetoxPlus langer dan 3 maanden te gebruiken.

Klik hier om het detoxpakket te bestellen

goji bessen gezond